Kenneth Solheim & Solheim sykkel

I 1999 måtte jeg legge opp som fotballspiller etter mange år med skader, for å finne en annen treningsform som var mye «snillere» med kroppen ble jeg anbefalt sykling.
Det er noe jeg ikke angrer på den dag i dag.
Fra 1999 og utover gikk det slag i slag fra å være en fersk sykkeltrimmer til å bli en tur syklist, så ble jeg med på konkurranser først lokalt så rundt forbi i Norge.
I 2002 og 2003 ble jeg Norgesmester i klasse 30-35 år som høydepunktene.
I årene 2002-2007 syklet jeg fast i Norgescupen og mange ritt i utlandet. Ble flere NC seiere, med en 5 og 6 plass i NM sammen med proffene som høydepunkter.
Må også nevne 3 plassen på lagtempoen i NM 2007 sammen med Pål Bjørke og Greg Saw som en høydare.

Så med mange sesonger der antall kilometer på sykkelen lå mellom 15-20 tusen sa det seg selv at det ble mye mekking på syklene jeg brukte.
Etter at jeg la opp som elitesyklist i 2007 har jeg fortsatt å dyrke min store hobby og lidenskap som er sykkel og etter noen år der jeg gikk å tenkte på om jeg skulle ta sykkel delen litt videre åpnet plutselig muligheten seg her nede på Hunsfos sammen med Trond Engedal, så det var bare å hive seg i det.

En mai dag i 2018 så Solheim Sykkel & Service as dagens lys. Det har vært 2 spennende, lærerike, krevende og utrolig morsomme år. Sammen med min gode venn Torstein Jeppestøl som også var med meg/oss alle årene jeg syklet aktiv så har vi reparert alt i fra sykkelen som kanskje helst skulle vært kastet, til sykler dyre som en liten bil. Vi har også solgt sykler, alt i fra 3 hjul sykkelen til de minste til den vanlige bruks sykkelen, El-sykkel til racersykkelen. Salg av vanlige sykkeldeler til sykkeldeler jeg ikke visste eksisterte har vi også ekspedert.

Solheim Sykkel & Service  er plassen å komme hvis sykkelen din trenger en service og/eller reparasjon, vi hjelper deg med å finne den riktige sykkelen hvis du skal ha ny, vi har eller skaffer alt av sykkeldeler og sykkel utstyr om du skulle trenge det.

Hjertelig velkommen skal dere være!

Bestill time i dag!

Solheim Sykkel & Service, din lokale spesialist på sykkel.

Ring: +47 915 79 200

FÅ TILBUD

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.